Hoe werkt de Chromecast?Lees de Chromecast setup voor dummies!

HBO GO ondersteuning Chromecast: werkt het nu wel of niet?

HBO GO is een on demand-service voor HBO-abonnees waarmee je op je tablet, smartphone of laptop/computer naar films en series kunt kijken.

Officieel biedt HBO GO al sinds 2013  Chromecast ondersteuning. In de praktijk ondervinden veel mensen nog steeds problemen bij het weergeven van HBO GO op de Chromecast. Dit in schril contrast met Netflix, waarmee bijna nooit problemen worden gemeld.

HBO Go Chromecast supportHoewel in diverse fora mensen problemen melden met HBO GO op de Chromecast, is het niet volledig duidelijk  of dit aan de HBO GO Chromecast compatibiliteit ligt of gewoon aan de de kwaliteit van de apps of aan storingen in de communicatie met de HBO streaming servers. Feit is wel dat gebruikers de iOS en de Android app voor HBO GO niet positief waarderen.

In de reviews van de apps is onder andere sprake van dat de verbinding met de Chromecast niet gemaakt kan worden, en ook van foutmeldingen en een plotseling wegvallende verbinding.

Mocht je zelf positieve of negatieve ervaringen hebben met HBO GO op de Chromecast, laat dan hieronder een bericht achter zodat er een beeld ontstaat of het nu wel of niet goed werkt en wat de problemen met de combinatie HBO GO Chromecast nu precies zijn.

3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *