Google Nest Home kopen

Ok, dus je wilt de Google Nest Home kopen. Logisch, want de Home is iets bijzonders. Ken je die films en futuristische reclamespotjes waarin iemand in de de woning iets roept en er volt antwoord of een actie? Dat is wat Nest Home is: je persoonlijke assistent met spraakherkenning die reageert op commando’s en die conversaties met je voert als je hem vragen stelt.

OK Google, waar is de dichtstbijzijnde winkel?

Helaas is de Nest Home nog niet te koop in Nederland, hoewel de verwachting was dat hij 2016 te koop zou zijn. Zodra de slimme speaker in Nederland op de markt is vind je hier een prijstabel met de actuele prijzen zodat je in één oogopslag kunt zien waar de Google Nest Home het goedkoopst is. Overigens is onzeker of de Google Assistant – het virtuele brein van de slimme speaker – in het Nederlands te bedienen zal zijn en Nederlands spreekt. Wij verwachten eerlijk gezegd dat dit voorlopig niet het geval zal zijn.

Wil je niet wachten dan kun je de Google Nest Home misschien bestellen op Ebay. Hij is ook te koop op Amazon echter we konden geen verkopers vinden die hem naar Nederland verzenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *