Chromecast bestellen: waar?

[symple_box color=”green” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
Update 2015: De chromecast is inmiddels zeer goed verkrijgbaar in Nederland. Je hebt hem het snelst (binnen een dag) en goedkoopst bij Bol.com voor €35.
[/symple_box]

De Chromecast van Google is nog maar net uit in Nederland en het is voor veel mensen onduidelijk waar ze deze handige hdmi dongel online kunnen bestellen. Er zijn een aantal webshops die nog Chromecast apparaten overhebben van vóór de officiele release in Nederland, waardoor de prijs bij deze webshops waarschijnlijk hoger ligt dan de adviesprijs van Google (€ 35). Waar kan je de Chromecast bestellen voor de adviesprijs?

Actuele laagste prijzen van de Chromecast
Mediamarkt
39,95
Bekijk
Bol.com
39
Bekijk
Coolblue39,00Bekijk
Wehkamp.nl 39,00
Bekijk

Google Play Store

Google Play Store is de naam van de online winkel waar je apps kunt kopen op Android apparaten, maar er is ook een Google Play Store webshop waar je hardware kan kopen. In de Google Play Store kun je de Chromecast bestellen voor € 35. Er komen wel verzendkosten bij, maar de stick is op dit moment wel op voorraad, je hebt hem dus binnen enkele dagen in huis (als het goed is). Het nadeel van bestellen in de Google Play Store is het betalen: je mag alleen met Google Wallet betalen en niet met iDeal of PayPal.

Chromecast bestellen bij Bol.com →

Andere webwinkels

Op dit moment is de Chromecast nog niet te bestellen bij andere webwinkels. We verwachten dat dit in de nabije toekomst wel het geval zal zijn, maar hij is nog maar net uit in Nederland. Als je hem toch nu al wilt bestellen, kun je dat dus het beste doen in de Google Play Store. Je moet dan wel met Google Wallet betalen. Je kunt ook nog even wachten: de stick zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort in de winkels liggen. Je kunt dan ook de Chromecast bestellen bij andere webwinkels.

Meer lezen: Wat doet de Chromecast en wat zijn de specificaties?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *