Chromecast Audio review

Wij zullen hier zo snel mogelijk een eigen Chromecast Audio review plaatsen en/of verwijzen naar reviews op internet. We zijn net als jij heel benieuwd waarvoor je de Chromecast Audio nu precies kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn die de aanschaf van zo’n apparaatje interessant maakt.

Chromecast Audio reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews van de Chromecast Audio. Heb jij een Chromecast Audio deel dan nodigen we je uit je ervaringen met anderen te delen door een reactie op deze pagina te plaatsen.

Chromecast Audio review

3 gedachten over “Chromecast Audio review

 • 22 november 2015 om 11:59
  Permalink

  Wat is er mis als ik cast vanaf mijn iPad, dat spotify dan weer wel en dan weer niet verbonden wordt (meestal niet). Als ik op de knop verbinden druk krijg ik wel even het signaal op mijn boxen dat verbonden gaat worden, maar er gebeurt vervolgens in de meeste gevallen niets. Maar soms doet ie het wel gewoon. Iemand raad?

  Beantwoorden
  • 22 november 2015 om 21:45
   Permalink

   Hallo Mark, dit gaat neem ik aan over de Chromecast Audio? Heb je de nieuwe versie van de Officiële Chromecast app op je iPad geïnstalleerd? Zo nee dan zou ik dat eerst eens proberen.

   Beantwoorden
 • 2 januari 2016 om 22:45
  Permalink

  Sinds twee maanden google chromecast Audio op mijn “oude” muziekinstallatie en doet gewoon wat je ervan verwacht. Voor vier tientjes maakt ik weer met veel luister plezier volop gebruik van mijn muziekinstallatie met o.a Spotify of verschillende radiozenders. En dat je familieleden inloggen en ook tussendoor hun favoriete muziek kunnen afspelen is ook meegenomen. Voor mij een dikke acht voor dit apparaatje.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *