De Chromecast 2 is op dit moment voor rond de € 39 (incl. verzending) online te bestellen bij o.a. Bol.com, Mediamarkt en Coolblue.

Chromecast Audio kopenChromecast 2 kopen in Nederland

Wij houden de verkoop van de Chromecast in Nederland nauwlettend in de gaten. De Chromecast 2 is vanaf 30 september 2015 bij Bol.com te koop en is inmiddels ook te koop bij de Mediamarkt en Coolblue (en in de Google store).

Voordelen Chromecast 2

Er zijn inmiddels heel veel apps die Chromecast ondersteuning bieden. Daarmee staat het succes van de Chromecast 2 eigenlijk bij voorbaat al vast. Ook al omdat de Chromecast 2 een aantal voordelen biedt ten opzicht van de Chromecast 1. Zo beschikt de nieuwe Chromecast over 5GHZ WiFi waardoor hij aanmerkelijk sneller is. Ook heeft hij 3 WiFi antennes voor een betere ontvangst en zorgt de optie “Fast Play” er voor dat de Chromecast sneller begint met streamen.

Tot nog toe was gamen op de Chromecast beperkt tot wat eenvoudige spelletjes of een hoop ergernis in verband met latency en haperingen. Wij verwachten dat gamen op de Chromecast 2 een grote vlucht gaat nemen. Google heeft al aangegeven dat er binnenkort een speciale versie van Angry Birds Go voor de Chromecast komt.

Ander uiterlijk

De Chromecast 2 ziet er heel anders uit dan zijn voorganger. Je kunt eigenlijk niet meer van een media stick spreken. Het is een schijf met daaraan een soort stangetje. Volgens Google hangt het apparaat hierdoor verder van de TV en andere apparaten af, wat de kans op verstoring van het signaal vermindert.

De nieuwe Chromecast is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (zie afbeelding hieronder). Wil je een andere kleur dan zwart dan zul je die bij Google zelf moeten kopen. Wij denken dat de kleuren vooral voor de marketing van de nieuwe Chromecast zijn bedoeld omdat kleur weinig toevoegt bij een apparaat dat vrijwel nooit zichtbaar zal zijn.

Actuele laagste prijzen van de Chromecast
MediamarktTag class="price-sidebar not found.Bekijk
Bol.com
39,00
Bekijk
Coolblue39,00Bekijk
Wehkamp.nl 39,00
Bekijk

Chromecast 2 goedkoop kopen